مواد مورد نیاز:
نخود: 1 کیلو گرم (24 ساعت خیس شود)
سیر: 4 حبه
زیره پودر شده: 4 قاشق مرباخوری
تخم گشنیزپودر شده: 1 قاشق مرباخوری
نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه
آب لیمو ترش: 2/1 استکان
جعفری: 200 گرم
پیاز درشت: 1 عدد
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
آرد: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
در ابتدا نخود را پس از خیس کردن خوب با آب بشوئید سپس در آبکش بریزید بعد آنرا از چرخ با درجه ریز رد کنید. پیاز و سیر و جعفری را هم از چرخ رد کنید سپس پودر زیره, گشنیز, نمک و فلفل و زنجبیل را اضافه کنید. آبلیمو تازه را همراه با آرد مخلوط مایه کرده آنگاه از مایه گلوله های کوچک برداشته در قالب فلافل قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.