پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ طرح هایی بسیار زیبا برای گربه ها
◄ طرح کارتون برای گربه ها
◄ جای خواب گربه ای با طرح کمپین
◄ عکس های پورتره از گربه ها
◄ پورتره از سگ ها
◄ اگر حیوانات یوگا کار میکرند
◄ چشم حیوانات از نزدیک
◄ سگ ها زیر اب
◄ سگ ها بعد از حمام
◄ تشویقی دادن به سگ ها و بامزه بودن انها
◄ سگ های شبیه انسان ها
◄ ایده خلاق برای حمام سگ ها
◄ خانه ای به شکل ستاره مرده
◄ گربه هایی با مزه از نمایی بسیار جالب
◄ مجسمه های کاغذی
◄ نقاشی های با اب رنگ از گربه
◄ نقاشی های گربه ای
◄ اسلیپ دمپایی خواب براری صاحبان سگ ها
◄ حانه ای برای چهارشنه سوری برای سگ ها
◄ عروسک های بسیار زیبا از مجسمه های چوبی سگ و گربه
◄ ترد میلی برای گربه ها
◄ ایده ای برای جای خواب سگ ها
◄ یک حمام ساده برای سگ ها
◄ کینگ ارتور این بار گربه ای
◄ لپ تاپی برای گربه ها
◄ گربه های شیک پوش
◄ حیوانات شنی
◄ یک کوله پشتی خوشگل گربه ای
◄ ایده ای حالب برای سلفی گرفتن از گربه ها
◄ 5 نژاد گربه که مانند سگ ها رفتار می کنند!
بعدی 1 قبلی

خبر های روز حیوانات خانگی

12345678910بعدیآخرین
(1 - 18) / 28974    |     صفحه 1 از 1610
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,18

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

سبزی پلو با ماهی / غذای شب عید

طرز تهیه سبزی پلو با ماهیمواد لازم برای تهیه سبزی پلو با ماهی:

برنج – ۴ پیمانه

سبزی پلویی شامل تره فرنگی یا سیر تازه، جعفری، شوید، شنبلیله و گشنیز – از هر کدام ۲۰۰ گرم

ماهی شیر – ۱عدد متوسط

آرد سفید – ۲ فنجان

زردچوبه و دارچین – به میزان لازم

لیموترش – ۴ عدد

روغن مایع – نصف فنجان

تمبر هندی – یک بسته

نمک و فلفل – به مقدار خیلی کم

پیاز – یک عدد بزرگ

سیر – ۴ حبه

طرز تهیه ی سبزی پلو با ماهی :

ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که درته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنج ها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.

ماهی شیر را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده، آنها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید و مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند.

پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بگذارید. در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده، گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد.

این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است.

 

 

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)