همشهری آنلاین: برای تهیه این کباب ابتدا باید آنها را درون سس مخصوص بخوابانیم.
مواد لازم برای تهیه سس کباب سبزیجات:
روغن زیتون – یک و نیم پیمانه
سیر – ۴ حبه
پودر زیره – یک قاشق غذاخوری
پودر گشنیز – یک قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه – ۴ قاشق غذاخوری
زعفران – یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پاپریکا – یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – دو قاشق چایخوری
گشنیز تازه – یک دسته متوسط
نمک و فلفل – به اندازه لازم
مواد لازم برای کباب سبزیجات مراکشی:
گل کلم کوچک – یک عدد، به گلچههای کوچک تقسیم شود.
بادنجان و کدوی متوسط – پوست کنده و به قطعات دو سانتی تقسیم شود.
فلفل دلمهای قرمز و سبز – از هرکدام یک عدد، به قطعات مربع شکل ۲ سانتی تقسیم شود.
پیاز کوچک و تازه – به صورت درسته، فقط پوست آن گرفته شود.
طرز تهیه ی کباب سبزیجات مراکشی:
برای تهیه سس، کل مواد سس را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. برای تهیه کباب، گل کلم و بادمجانها را به مدت ۷- ۵ دقیقه یا تا زمانی که فقط کمی نرم شوند بخار پز کنید. سبزیجات خام و نیمه پز را با هم درون ظرف بزرگی بریزید و آنها را با سسی که تهیه کردهاید کاملا آغشته کنید و از ۳۰ دقیقه تا ۴ ساعت آنها را کنار بگذارید و هر چند وقت یک بار آنها را هم بزنید. ۲۰- ۱۵ دقیقه قبل از خوردن کباب، باربکیو یا کباب پز را روشن کنید. سبزیجاتی که اکنون کاملا آغشته به سس شدهاند را به سیخ فلزی بکشید و مابقی سس را برای روغن زدن نگه دارید. سیخها را بر روی باربکیو یا کباب پز قرار داده و با دقت آنها را بچرخانید و در طی پخت چند بار روی آنها روغن بمالید تا به طور یکنواخت کباب شوند. کبابها آمادهاند ابتدا روی آنها کمی زیره بپاشید بعد میل کنید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.