تاريخچه شرکت فراورده های لبنی تین (دامداران )
|
Click this bar to view the full image. |
موسسه ی دامداران در سال 1361 در قالب یک واحد صنفی با هدف نوآوری و تحول
در محصولات لبني ايران ایجاد شد وبا قرار دادن سيستم پاستوريزه شير وبسته بندي در معرض ديد مصرف كنندگان تغييرات شگرفي در اين صنعت ايجاد نمود بنحويكه قبل از اين، ماست در تهران اكثرا بصورت ماست گاوي وگوسفندي، با توليد سنتي به مصرف كنندكان عرضه ميشد. نهايتا دامداران به منظور نيل به هدف نهايي، براي اولين بار انواع ماست توليدي خود را با استفاده از ظروف يكبار مصرف عرضه نمود كه ضمن ايجاد تحول در اين صنعت، با استقبال بي نظير همگان مواجه گرديد و به دنبال اين دگرگوني سرمايه گذاريهاي جديدي در اين عرصه وارد شد كه به تبعيت از اقدامات شركت دامداران، نسبت به تهيه و توليد محصولات لبني بطريق مدرن وامروزي اقدام كردند.
شركت دامداران با هدف و شعار" ملت بزرگ و سرافراز ايران همواره شايسته بهترينها ست"معتقد است ،جامعه ايراني بايد از تغذيه اي با كيفيت بالا در سطح جهان برخوردار باشد و افتخار دارد براي تحقق اين مهم سهم به سزائي به عهده اش واگذار شده است .
نهايتاً صاحبان موسسه دامداران پس از مشاهده استقبال مردم در آبانماه سال1373 كارخانه كوچكي با شخصيت حقوقي تحت عنوان شركت فرآورده هاي لبني تين (دامداران) دائر نموده و محصولات توليدي خود را بصورت صنعتي عرضه كرد.
شرکت فراورده های لبنی تين متشكل از چند واحد بزرگ توليدي ،در دوره كوتاهي توانسته است فرآورده هائي با كيفيت بالا در سطح استاندارد ملي ايران و جهان ارائه نمايد بگونه اي كه هم اكنون شماري از شركتهاي بزرگ خارجي خواهان بهره مندي از توليدات اين شركت مي باشند. شركت تين (دامداران) با تجربه اي حدوداً 25 ساله در امر توليد مواد لبني با بهره گيري از دانش و تجربه و نيز نظارت نزديك مهندسان و كارشناسان خود، توانسته است در رديف مهمترين و بزرگترين واحدهاي توليد شير و فرآوري آن قرار گيرد و متعاقب موفقيتهاي پي در پي اقدام به توسعه نموده وهم اكنون يكي از بزرگترين واحدهاي توليدي كشور محسوب مي شود.دامداران افتخار دارد كه در اثر سعي و اهتمام مديران،در اين صنعت كشور پيشگام بوده و در ارائه توليدات با كيفيت عالي رتبه نخست را در كشور حائز مي باشد.
ضمناً شركت تين (دامداران) در تهيه مواد اوليه مرغوب بمنظور ارائه محصولات با كيفيت غافل نبوده و ساخت يك واحد دامداري و دامپروري مجهز و صنعتي شيري را بنام شركت دامپروري و كشاورزي جهان صالح بطور همزمان در دستور كار قرار داده است ،كه هم اكنون اين واحد با 3500 راس دام و به بعنوان دامداري نمونه منطقه و يكي از بزرگترين و مدرن ترين واحدهاي دامداري كشور است،كه تامين كننده بخشي از نياز شير خام و تازه كارخانجات صنايع فرآوري شير تين مي باشد، شيري كه از گاوهاي سالم و تحت مراقبت كامل سازمان دامپروري كشور، با استفاده از دستگاههاي مدرن شير دوش مكانيكي و سيستم هاي خنك كننده با رعايت كامل بهداشت و با بارميكروبي پائين، حتي زير استاندارد مربوطه استحصال مي گردد. تمامی شیر های در یافتی این شرکت از دامداری های صنعتی تهیه می گردد.
با توجه به اينكه محصولات لبني اين شركت با اقبال عمومي مواجه گرديده و پياپي مورد تقدير و تشويق مشتريان مي باشد، لذا اين مهم برتعهدات شركت فرآورده هاي لبني تين ( دامداران) كه همانا خدمت به جامعه ايراني است ، افزوده كه در این راستا ، محصولات جديدي در دست تهيه و عرضه به بازار مي باشد.
اميد است با ايجاد تنوع در توليدات و عرضه محصولات با رعايت و حفظ كامل كيفيت و تداوم آن بتوانيم موجبات رضايت عمومي را فراهم آوريم
گواهینامه های شرکت دامداران
مجتمع صنعتی شركت تين متشكل از چند واحد بزرگ توليدی است كه در دوران كوتاهی توانسته است فرآورده هايی با كيفيت بالا در سطح استاندارد ايران و جهان ارائه دهد. اين شركت با تجربه ای 30 ساله در امر توليد توانسته است به صورت يكی از مهمترين و بزرگترين واحدهای شير و فرآورده های آن درآيد. كليه محصولات به صورت مدارهای بسته و مراقبت های شديد تحت نظر نمايندگان سازمانهای صلاحيت دار ماننده اداره كنترل بهداشت و مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتی ايران تهيه و عرضه می گردد.
مديران و كاركنان اين مجتمع اميدوار هستند بتوانند با استفاده از فن آوری روز جهان و اعزام متخصصين خود به كشورهای صاحب نام در امر توليد شير و تهيه فرآورده های آن با استفاده از بهترين دستگاههای ايرانی و خارجی گامی مؤثر در صنعت مواد غذايی كشور اسلامی عزيزمان بردارند.
به اميد روزی كه تهيه و توليدات شير و فرآورده های شير ايران وارد بازارهای جهانی گردد و افتخاری برای ايران عزيز و مردم آن به بار آورد.
بخش دريافت شير خام واحد كنترل كيفيت
بخش دريافت شير خام واحد كنترل كيفيت
واحد کنترل کیفیت شرکت فراورده های لبنی تین ( دامداران ) با برخورداری از آزمایشگاه مجهز و کارشناسان تائید صلاحیت شده توسط سازمان استاندارد
ایران و اداره نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت و با بهره گیری از اخرین تکنیک ها و اصول تضمین کیفیت مواد غذایی از جمله سیستم کنترل نقاط بحرانی و آنالیز خطر HACCP و استاندارد ISO 22000:2005 و تمامی مراحل تولید محصولات را تحت نظارت مستمر داشته و بر اساس آن مجوزتولید و ارسال محموله های محصول به بازار را صادرمی کند .
واحد کنترل کیفیت شامل دو بخش ، کنترل کیفیت در سالن ها وآزمایشگاه (دریافت شیر ، فیزیکو شیمی و میکروبیولوژی ) است .
آزمایشگاه
بخش دریافت شیر :
انجام کلیه آزمون ها بر روی شیر خام ورودی به کارخانه شامل آزمون های فیزیکی ( طعم ، رنگ ، بو ، بافت ) شیمیایی( اسیدیته ، الکل ، PH ، دما ، دانسیته ، چربی ، ماده خشک ، نقطه انجماد ، پروتئین و ... ) و میکروبی .
همچنین انجام آزمون های مکمل برای تشخیص تقلبات انجام گرفته بر روی شیر خام ، تست آنتی بیوتیک ، تست لخته جهت دریافت شیرهای با کیفیت ، انجام آزمون های بر روی مواد حین فرایند از نقطه نظر اسید ، چربی ، تست الکل ، و آزمون های بر روی محصول نهایی شیر شامل ( طعم ، رنگ ، بو ، بافت ، اسیدیته ، الکل ، PH ، دما ، دانسیته ، چربی ، ماده خشک ، نقطه انجماد ، و پروتئین )از فعالیت های این بخش محسوب می شود .
بخش میکروبیولوژی :
انجام آزمون های میکروبیولوژی بر روی کلیه مواد اولیه ( شامل کلیه مواد بسته بندی و غذایی ) حین فرایند و محصول نهایی ، ( در روز تولید و در روز انقضا محصول ) ، کشت هوای سالن های تولید و بسته بندی به صورت هفتگی ، کشت بصورت سواپ از قسمت های مختلف و نقاط بحرانی ،تست Finger در تمامی سالن ها به صورت دوره ای ونمونه برداری از آب مصرفی کارخانه از وظایف این قسمت به شمار می آید .
بخش فیزیکوشیمیایی :
انجام آزمون های شیمیایی و فیزیکی مربوط به کلیه مواد اولیه( شامل کلیه مواد بسته بندی و غذایی ) حین فرایند ، محصول نهایی ( در روز تولید و در روز انقضا محصول ) و آب مصرفی ، با توجه به استانداردهای کارخانه ای و ملی از وظایف این قسمت به شمار می اید.ََ
کنترل کیفیت در سالن ها :
کنترل خطوط تولیدی از ورود مواد اولیه تا خروج محصول نهایی، کنترل بهداشت فردی ، عمومی و حین کار. کنترل محصول نهایی و نمونه برداری برای انجام انواع آزمون های میکروبیولوژی و شیمیایی جهت ارتقا کیفیت و ایمنی محصول انطباق با استانداردهای ملی ،کارخانه ای و بین المللی از فعالیت های این بخش محسوب می شود ..
تاریخچه سالن مایعات
|
Click this bar to view the full image. |
موسسه دامداران در سال 1361 با نوآوری و ایجاد تحولی در صنعت لبنی تاسیس گردید که در سال 1373 این کارخانه تحت عنوان فرآورده های لبنی تین ( دامداران ) محصولات خود را به صورت صنعتی به بازار عرضه کرد. شرکت فرآورده های لبنی دامداران متشکل از چند واحد بزرگ تولیدی در زمینی به مساحت ......... هکتار تحت نظارت مهندسان و کارشناسان با تجربه خود توانسته یکی از واحدهای بزرگ و مهم تولیدی کشور باشد .
قابل ذکر است که محصولات این شرکت تحت نظارت دائم و کامل نمایندگان ذیصلاح اداره بهداشت و نظارت بر مواد غذائی و موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی
ایران می باشد.
قسمت دریافت شیر متشکل از مخازن ذخیره 75 تن ، پلیت کولر و کلاریفایر می باشد. شیر قبل از دریافت ابتدا در آزمایشگاه دریافت به لحاظ کیفی مورد آزمایش قرار می گیرد و در صورت اسیدیته بالا ، بار میکروبی بیش از حد ، مواد افزونی ، آنتی بیوتیک و . . . ، شیر خام عرضه شده تحویل گرفته نمی شود. شیر آزمایش شده پس از دریافت و توزین با عبور از دستگاه های صافی عاری از اجسام و اجرام خارجی شده و سپس با استفاده از دستگاه های تبادل حرارتی ، خنک شده و در مخازن ذخیره می گردد.
واحد پروسس مایعات دارای دو بخش مجزای تولیدی شامل سالن تولید دوغ و پاستوریزه و یک سالن هزارتنی شامل سوله ای با تولیدات انواع شیر ، شیرکاکائو ، شیرغنی شده و خانه پاستوریزه با درصد چربی متفاوت می باشد که تمامی تولیدات توسط تجهیزات و دستگاههای پیشرفته صورت می گیرد.
این تجهیزات شامل پاستوریزاتور های 15 تا 30 تنی آلفالاوال ، هموژنایزرهای آلفالاوال ، استندومترهای ساخت – و مخازن سه جداره می باشد.
امکانات برودتی در طی زنجیره تولید توسط سیستم برودتی آمونیاکی تامین می گردد که دمای محصول نهایی را به حداقل کاهش داده بطوریکه دما کاملا تحت کنترل می باشد..
در تولید محصولات این واحد از بهترین و ممتازترین شیرهای دامداری های صنعتی با حداقل بار میکروبی استفاده می شود.همچنین مواد اولیه مورد استفاده در تولید شیرهای غنی شده ، شیر کاکائو و دوغ از مرغوبترین مواد اولیه داخلی و خارجی بوده که دارای تاییدیه اداره بهداشت و استاندارد می باشد.
سالن بسته بندی مایعات نیز دارای دو سالن مجزا شامل بسته بندی انواع شیر و سالن بسته بندی دوغ می باشد. بسته بندی شیر و شیر کاکائو توسط 7 خط بسته بندی پیشرفته صورت می گیرد و کیفیت بسته بندی توسط کارشناسان مجرب تحت کنترل می باشد.این محصولات عبارتند از
انواع محصولات بسته بندی شده در این خط عبارتند از:
دوغ 1.5 لیتری بدون گاز نعناع
دوغ 1.5 لیتری گازدار نعناع
دوغ 1.5 لیتری بدون گاز پونه
دوغ 1.5 لیتری بدون گازموسیر
دوغ 1.5 لیتری بدون گاز خیار
دوغ 1.5 لیتری بدون گازریحان
تاریخچه سالن ماست
واحد ماست شرکت فراورده های لبنی تین( دامداران ) با برخورداری از دستگاهها و تجهیزات مجهز جهت تولید وبسته بندی انواع ماست ، خامه چکیده و چکیده موسیر دار و کشک در 4 سالن مجزا شامل انواع پاستوریزاتور – سپراتور – مخازن دریافت ، آماده سازی ، پروسس ، تلقیح کالچر با ظرفیت های مختلف - هموژنایزر – مبدل های حرارتی ( گرمایشی – سرمایشی ) –
فیلرها جهت بسته بندی انواع محصولات در اوزان مختلف – گرمخانه ها و سردخانه ها – دستگاههای شرینک و...... می باشد
انواع محصولات تولیدی در واحد ماست
تولید وبسته بندی ماست کم چرب ( 5/0 در صد چربی ) با اوزان 100-500-900-1500-2500 گرمی و بسته بندی پلی اتیلن و پلی استایرن و پلی پروپیلن
تولید و بسته بندی ماست پر چرب ( 1/4 درصد چربی ) با اوزان 100-500 -900-1500 – 2500 گرمی و بسته بندی پلی اتیلن و پلی استایرن و پلی پروپیلن.
تولید وبسته بندی انواع ماست خامه دار با بسته بندی پلی اتیلن و پلی پروپیلن .
الف: ماست دبل ( 6 درصد چربی ) با اوزان 500 و 900 گرمی
ب: ماست خامه دار ( 12 درصد چربی ) 1000 گرمی
ج: ماست سنتی ( 6 درصد چربی ) 900 گرمی
تولید و بسته بندی ماست پروبیوتیک ( 5/1 درصد چربی ) با اوزان 500 – 900- 1500 – 2500 گرمی
تولید و بسته بندی انواع خامه صبحانه – عسلی – و شکلاتی به ترتیب حداقل 30 -20 و 18 درصد چربی 100 گرمی و بسته بندی پلی استایرن .
تولید وبسته بندی چکیده و چکیده موسیر دار ( 6 درصد چربی ) با اوزان 100 – 150-230 و 500 گرمی و بسته بندی پلی استایرن .
تولید وبسته بندی کشک ( 1-2 درصد چربی ) با اوزان 230 و 500 گرمی و بسته بندی پلی استایرن .
تاریخچه تین پلاست
موفقیتهای بزرگ مرهون انجام کار درست و در زمان مناسب می باشد .
. شرکت فـرآورده هـای لبنـی تیـن ( دامـداران) با هــدف تامیـن نیـازمنـدیـهای ظـروف پلاسـتیک به منـظـور افـزایش کیفــیت محصـولات خـود, توسـط مـدیران آیـنده نگر در تاریـخ 26/01/1383 جهت تولـید ظروف بسـته بندی محصـولات تولیدی درکارخانه ای مجزا در شهر ملارد با تعداد یازده دستگاه ماشین آلات تزریقی وپنجاه نفر پرسنل شاغل در دو شیفت کاری روز و شب تولید محصولاتی از قبـیل سطل ماست 1500 سی سی درب سطل ماست / درب بطری شیر و شیر کاکائو کارخـود راآغاز نمود .
پس از گذشت سه سال وآماده سازی سالنهای جدید در کارخانه ,این واحـد در سال 01/08/1386 به محـل کارخـانه ی دامداران منتقل و با نام( واحد تولید ظروف ) با دوسالن مجزا شامل سالن شماره یک که درآن ماشـین آلات تزریقـی و سالن شمـاره دو که در آن دستگاه های بادی وجود دارند به ادامه فعالیـت خود پرداخت .
. با عنایت خداوند متعال وگذشت زمان تعداد دستگاه های ماشین آلات تزریق از یازده دستگاه به بیست دستگاه و ماشـین آلات بادی از پنـج دستگاه به پانزده دستـگاه ارتقـا یافته است. لازم به توضـیح است ازخرداد ماه سال 1389 با توجـه به خرید دستگاه بادی( اکی ) جهت تولید دبه ماست 2500 سی سی سالن شماره سه نیز در اختیار این واحـد قرار گرفت و با تولید روزانه قریب به 20000 عدد دبه توسط این واحد تولید میگردد .
در حال حاضر واحـد تولید ظروف در مجموع با تعـداد 131 نفر نیروی انسانی و تعـداد 20 دستگاه ماشــین آلات تـزریق تعداد 15 دستگاه ماشین آلات بادی یک دستگاه بادی ( اکی )در دو شیفت کاری روز و شب ظروفی از قبیل سطل 1 و 1.5 کیلوئی / درب سطل ماست / درب بطری شیر و شیرکاکائو / درب ظرف پنیر / درب دبه/ دسته دبه / بطری شیر/بطری شیر کاکائو/ دبه 2.5 کیـلوئی همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد .
هدف مدیریت تولید ظروف حداکثر ظرفیت تولید توام با کیفیت مطلوب بوده به گونه ای که رضایت مشتریان ( مصرف کنندگان لبنی تین دامداران ) حاصل گردد.