پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ پروژه یکسان سازی و تحول در سایت ها پرشین پت
◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
بعدی 1 قبلی

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

فیش اند چیپس / غذای محبوب انگلیسی ها

 

طرز تهیه ی فیش اند چیپسمواد لازم برای تهیه ی فیش اند چیپس:

آرد معمولی – ۲ پیمانه

شیر – ۲ پیمانه

آب – به مقدار لازم

مایه خمیر – ۱ چانه

نمک – مقداری

سیب زمینی – به تعداد ۱ یا ۲ نفر

روغن برای سرخ کردن – به مقدار لازم
طرز تهیه ی فیش اند چیپس:

آرد را در یک غذا ساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم. در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم، نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد. حالت هم زدن را تا زمانیکه تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم. سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. دستگاه را خاموش کرده و ۱ تا ۱ ساعت و نیم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.

برای درست کردن چیبس سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنهارا شسته و می گذاریم تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد به مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم.سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند. دوباره آنها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند. نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.

ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوب با آن پوشش میدهیم بعد در روغن می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمیگردانیم تا هر دو طرف آنها کاملا سرخ شود. سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن میریزیم و با چیبسی که درست کرده ایم میل می کنیم.

 

نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
کاربران با این تگها این مقاله را پیدا کرده اند :

گربه

سگ

طریقه

آموزش

&

غذای

ماهی

ماهي

حیوانات

مورد

زیبا

برداری

عکس

نگهداری

خانگی

جديد

انگلیسی

ی

خوشمزه

مرغ

مخصوص

شير

حیواناتی

تهران

خیلی

تولید

ترین

وسایل

غذایی

غذا

سایت

پخت

نوع

نیاز

فروشگاه

شماره

پیش

فیش

مواد

قفس

غذاهای

روش

هندی

تصاویر

شرایط

دنیا

لوازم

بهترین

اموزش

نحوه

دستور

خوراک

کانادایی

زمینی

ایا

عمومی

تجهیزات

مراحل

طرز

تهیه

لازم

شکل

forum

کامل

کبوتر

مقاله

روغن

سرخ

ي

میشه

بخت

چقدر

انگليسي

محبوب

سفری

غذائی

غذاي

سریع

قیمت

شنوایی

بازار

خیابان

بهترين

توپ

سیب

مایه

شیراز

خمیر

ذرت

متن

سبک

کرج

تهيه

چيپس

درست

پختن

هست

مايه

انگلیسیها

كرج

فود

غذاهاي

فانتزی

ايا

طبخ

خوشگل

چیپس

حروف

مایع

کوس

خمير

قویترین

استفاده

هــــا

بـا

یکــــــ

بـه

چانه

ناگت

است

پت

حس

چیبس

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos