معمولا، برخی افرادی که خود را دوستدار حیات وحش معرفی می کنند، معتقدند که شکار پیرترین عضو خانواده حیوانات منجر به تکثیر بهتر و افزایش جمعیت می شود. این تفکر انحرافی، همواره به تروفه تاکسیدرمی شده سر یک حیوان با ارزش می شود در کنج اتاقی بی روح و سرشار از حس مرگ. سالی یک بار این تروفه ها به مسابقه گذاشته می شوند و صاحبان آنها، بابت کشتن مسن ترین گونه ها جایزه و لوح تقدیر دریافت می کنند، رکورد می گیرند و منتظر شکسته شدن سایر رکورد ها هستند. این باراما ماجرا کمی تفاوت دارد، رکوردی در میان زنده ها!امیدواریم چنین گزارشاتی منجر به هجوم فرصت طلبان به مناطق و نصب سر این حیوان ارزشمند در منزل شخصی «طبیعت دوستان تفنگ به دوش» نشود.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
آهوی رکورد دار ایرانی در قمیشلو/ تصویر
به گزارش ایرن، این آهو که شاخی به بلندای ۵۰ سانتی متر دارد تیرماه سال گذشته در زیستگاه قمیشلو مشاهده شد. (عکس بالا)
رکورد پیشین شاخ آهو متعلق به یک آهوی ایرانی با شاخی به بلندای ۴۸٫۵ سانتیمتر بود که در سال ۱۳۸۲ در زیستگاه قمیشلو به ثبت رسید.
البته در منطقه اشتهارد نیز آهویی با طول شاخ راست ۴۴ سانتی متر و طول شاخ چپ ۴۵ سانتی متر با شاخ ۴۴ در سال ۱۳۴۶ مشاهده شد که در نهایت این آهو شکار شد.
کارشناسان محیط زیست می گویند افزایش طول شاخ آهو بیانگر امنیت منطقه و شرایط مناسب زیستگاه است.
به گفته مسوولان اداره کل محیط زیست استان اصفهان ، هم اکنون حدود ۳۰۰۰ راس آهو در زیستگاه قمیشلو وجود دارند که به گفته مقامات این اداره کل از رشدی ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار شده است.
آهوی ایرانی از خانواده گاوسانان است که طول شاخهای نوع نر آن به ندرت به ۴۵ سانتی متر می رسد