تهیه ساده این نوع نان وافل خوشمزه راهی است برای اضافه کردن جو دوسر به تغذیه روزانه .

مواد لازم :
برای تهیه ۶ نان وافل
دو فنجان ‪جو دوسر کوبیده شده‬
دو فنجان آب
یک موز
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شیره درخت افرا ( یا می توان از عسل استفاده کرد) 
یک قاشق چایخوری وانیل
روغن مایع اسپری
میوه تازه ، میوه له کرده یا شیره درخت افرا یا عسل برای سرو کردن

طرز تهیه :
دستگاه وافل درست کن را با حرارت متوسط گرم می کنیم .جو دوسر، اب ، موز، نمک، شیره درخت افرا و وانیل را در مخلوط کن ریخته و با درجه بالا تا زمانی که کاملأ مخلوط نرم شود ، می زنیم . خمیر بهتر است تا اندازه ایی نرم باشد که به راحتی قابل ریختن در دستگاه باشد . اگر مایع هنوز خیلی سفت بود ، بهتر است کمی اب بدان اضافه کنید تا به حد روانی مناسب برسد . به آرامی روی دستگاه کمی روغن اسپری کنید و به میزان کافی از مایع روی ظرف وافل درست کن بریزید تا به لبه های آن برسد و بگذارید تا پخته و قهوه ایی طلایی شود. زمان لازم برای پختن وافل ها ۵ تا ۱۰ دقیقه بدون برداشت در ظرف است . وافل ها را می توانید با میوه تازه ، میوه له کرده یا شیره درخت افرا یا عسل سرو کنید

هر نان وافل حاوی: 

کالری: ۱۳۲ کیلو کالری
چربی : ۸.۱ گرم
چربی اشباع شده : ۳.۰ گرم 
کالری از چربی : ٪۱.۱۲
کلسترول: ۰ گرم 
پروتئین : ۵.۴ گرم
هیدرات کربن : ۹.۲۴ گرم 
شکر : ۹.۴ گرم
فیبر : ۲.۳ گرم 
سدیم : ۱۰۴ میلی گرم 
کلسیم : ۲۲ میلی گرم

منبع :
http://pcrm.org/
مترجم : فروزنده شاملو