یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد قندهای ساده، قندخون افراد را ناگهان بالا برده، سیستم عصبی فرد را دچار مشکل میکند و فرد را عصبی میکند.
میترا زراتی اظهار داشت: خلق و خوی افراد با مصرف مواد غذایی مختلف تغییر پیدا میکند.
وی گفت: افرادی که کربوهیدراتهای ساده را زیاد مصرف میکنند، قند خون آنها ناگهان بالا میرود و این امر موجب میشود که در سیستم عصبی آنها مشکلاتی ایجاد شده و آستانه تحمل آنها کاهش یابد.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: با مصرف برخی از مواد غذایی مانند اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامینهای گروه B به خصوص B1, B2, B12آستانه تحمل افراد افزایش پیدا میکند و از بروز افسردگی نیز پیشگیری میشود.
زراتی افزود: مواد غذایی مانند سبوسها، لبنیات و مخمرها سرشار از ویتامینهای گروه B هستند B مصرف اینگونه ویتامینها حالت کرختی، ضعف و خستگی را از بدن فرد از بین میبرد و آستانه تحمل افراد را افزایش میدهد همچنین افت قندخون موجب میشود تا فرد عصبی شود که مواد غذایی مانند نان، سیبزمینی و برنج قندخون را تنظیم میکند.
وی بیان داشت: تحقیقات نشان داده است که هویج، انبه، پرتقالهای تو سرخ، هندوانه، آلبالو، گیلاس و میوههایی با رنگ نارنجی و ارغوانی سرشار از آنتیاکسیدان هستند که رادیکالهای آزاد را از بین برده و حافظه و یادگیری را افزایش میدهند همچنین اگر میوهها و سبزیها رنگینتر باشد، ارزش غذایی بیشتری دارند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: زمانی که فرد دچار استرس میشود، هورمونهای استرس در بدن ترشح میشود که ویتامین c میتواند این هورمونهای تنشزا را مهار کند.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.