آیا هنوز ماهی تن می خورید چون معنقدید برایتان مفید است؟ در واقع، آخرین تحقیقات علمی نشان داده اند که خوردن ماهی تن برای سلامتتان خطرناک است.
ده دلیل برای حذف ماهی تن از خوراکتان
1. زوال مغز!
ماهی تن یه
دلیل آلودگی صنعتی آب ها در گوشتش جیوه انباشته می کند.
آثار مسومومیت با جیوه عبارتند از: تاب برداشتن انگشتان، نقص ادراکی، مشکا در هماهنگی.
یک پسر کالیفرنیایی که موضوع مقاله ی صفحه ی اول وال استریت جورنال بود، از یک ستاره ی ورزشی و دانش آموز نمونه به تبدیل به کسی شد که دیگر نمی تواند تمرکز مند یا حتی یک توپ فوتبال را بگیرد.
چون
ماهی تن کنسروی خورده بود. اگر حتی هفته ای یک نصفه کنسرو تن آلباکور خورده بود، کماکان میزان مصرف جیوه اش 60% بیش از آن چیزی می بود که توسط دولت آمریکا بی خطر اعلام شده.
2. ماهی های تن عظیم
بزرگترین
ماهی های تن،
ماهی های تن بلوفین هستند که طولشان به 15 فوت می رسد و وزنش بیش از 1500 پند است. حتی گونه های کوچک
ماهی تن مانند یلوفین و آلباکور، به 6.5 فوت طول و صدها پند وزن می رسند. آنها می توانند بیش از 100 مایل در روز را شنا کنند، با سرعتی برابر 40 مایل در ساعت.
3. حمله ی قلبی
مصرف
ماهی چندان هم برای سلامتتان مفید نیست!
فلزات سنگین در
ماهی تن جمع می شود چون از
ماهی های آلوده تغذیه می کنند.
ماهی تن سرشار از فلزات سنگین است که به عضلات قلب حمله می کنند.
در نتیجه مسمومیت ناشی از آن بسیار بیش از منافع ممکن موجود در اسیدهای چرب امگا3 است.
بر اساس تحقیقات اخیر منتشر شده در نشریه انجمن قلب ایالات متحده، مردهایی با بالاترین سطح جیوه تا 60% احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را داشتند و ریسک مرگشان به دلیل حمله ی قلبی 70% است.
لطفی به قلب خود کرده و چنگال ماهی خود را زمین گذاشته و از منابع ایمن تر امگا3 استفاده کنید، مانند گردو و روغن برزک.
ادامه دارد...
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.