يك متخصص پوست و مو گفت: تاولهاي ناشي از سوختگي، جنبه محافظتي براي پوست دارند و از عفونت پوست آسيب ديده و آلودگي خارجي آن جلوگيري ميكند.
دكتر شيده يزدانيان در گفتوگو با ايسنا افزود: تاولهاي ناشي از سوختگي را نبايد پاره كرد، بلكه بايد صبر كرد تا بهمرور زمان و بتدريج فروكش كند و بهبود يابد.
وي درباره علل سوختگيهاي معمولي بيان كرد: اين سوختگيها بر اثر تماس پوست با مواد داغ مانند آب جوش يا بخار آب ايجاد ميشود كه بلافاصله محل تماس قرمز و ملتهب شده و پوست تاول ميزند.
دكتر يزدانيان درباره استفاده از پمادهاي سوختگي روي تاولي كه از بين رفته است، گفت: در صورتي كه تاول بر اثر برخورد با سطح تيزي پاره شود، اگر پزشك صلاح بداند آن را تخليه ميكند و اگر قرار باشد از پماد استفاده شود آن را مستقيما روي محل آسيب ديده نميگذارد، معمولا قسمتهايي از ناحيه تاول زده را خشك ميكند و بتدريج موجب ترميم آن ميشود.
وي درباره ميزان تاثير برخي شيوههاي درماني غيرعلمي در ميان مردم همانند استفاده از خمير دندان و سيبزميني اظهار كرد: خيلي از موادي كه در منزل استفاده ميشود، ممكن است موجب تسكين موقت بشود، ولي در بيشتر موارد چون خود پوست آسيبديده و آزرده است، بدن به آن مواد واكنش نشان ميدهد و مشكل را حادتر ميكند و چون آلوده هستند، موجب عفوني شدن زخم سوختگي ميشوند.
دكتر يزدانيان درباره پانسمان زخم ناشي از سوختگي نيز بيان كرد: بسته بودن زخم، طبق دستور پزشك هم پوست را از آلودگيهاي محيطي محافظت ميكند و هم موجب تسريع در روند بهبود ميشود، زيرا در مواردي خشك شدن زخم، روند ترميم را به تاخير مياندازد.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.