مواد لازم برای تهیه ی سالاد اندونزی:
سیب زمینی – ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی – ۲ عدد
نخود فرنگی – ۲۰۰ گرم
کالباس – ۳۰۰ گرم
خیارشور – ۳۰۰ گرم
گل کلم پخته شده – ۳۰۰ گرم
هویج پخته شده – ۲۵۰ گرم
سس مایونز – به میزان لازم
طرز تهیه ی سالاد اندونزی:
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید. گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید. سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت، سالاد را مصرف نمایید.