کیک قیفی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه است که امروزه در کشورهای آمریکائی و اروپایی در کارنوالها و جشن ها سرو می شود. این شیرینی با ریختن مواد از قیف بر روی روغن درست می شود و به همین دلیل آنرا کیک قیفی نامگذاری کرده اند. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 3/2 پیمانه
- پودر شکر: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 1 و 4/1 پیمانه
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 4/1 قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن: 2 پیمانه یا بیشتر (بسته به ظرفی که در آن می ریزید)
طرز تهیه
مرحله 1 - تخم مرغ و شیر را در کاسه ای با همزن دستی زده تا یکدست شوند.
مرحله 2 - شکر، آرد، نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده، آرام آرام به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد بخورد هم بروند.
مرحله 3 - روغن را در تابه گودی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
مرحله 4 - حرارت را متوسط کنید. مواد را داخل قیف ریخته و از مرکز به خارج بصورت دورانی داخل روغن بریزید و چند خط مورب بعنوان قطرهای دایره بکشید تا شکل کیک بخود بگیرد.
مرحله 5 - کیک را سرخ کنید تا وقتی لبه های آن طلائی شود، سپس برگردانده تا سمت دیگر آن نیز سوخاری شود.
مرحله 6 - بعد از اینکه کیک کاملا طلائی شد، آنرا از روغن خارج کرده و به کمک دستمال مخصوص روغن اضافی آنرا بگیرید، روی آن پودر شکر ریخته و داغ سرو کنید.
نکات
توجه داشته باشید روغن بایستی بحدی باشد که مواد در آن شناور شوند.
نسخه اصلی تزئین این کیک با پودر شکر می باشد ولی شما می توانید به دلخواه از خامه یا مارمالاد نیز برای روی آن استفاده کنید و سپس سرو نمائید.
برای مهمانی ها می توانید کیک های کوچک تک نفری درست کنید و روی آنها را به دلخواه تزئین نمائید.