این کیک به مناسبت سال 1391 هجری شمسی که به نام سال نهنگ می باشد، درست شده است که برای تزیین و رنگ آن بسته به مدل نهنگ انتخابی می توانید به دلخواه عمل کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک نهنگ آشنا می شوید.
مواد لازم
کیک مکزیکی در دو قالب مستطیل و گنبدی شکل (یا هر کیک با بافت سبک و اسفنجی)
خامه فرم گرفته: 1 کیلو یا در صورت لزوم بیشتر
رنگ خوراکی: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - کیک ها را طبق دستور العمل آن درست نموده و بین آنها را خامه کشی کرده و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله 2 - به اندازه قالب مستطیلی روی کاغذ روغنی طرحی از نهنگ را کشیده، روی کیک گذاشته و طبق آن کیک را برش بزنید. کیک را روی ظرف مورد نظر بگذارید و زیر کیک را با نوارهایی از کاغذ روغنی بپوشانید تا سطح کار بعد از اتمام خامه کشی تمیز بماند.
مرحله 3 - کیک گنبدی را روی قسمت سر نهنگ بگذارید و با اضافه های کیک و مقداری خامه روی دم و سر را برجسته کنید.
مرحله 4 - بعد از اینکه شکل نهنگ کاملا حجم گرفت یک لایه نازک روی کل کیک را خامه کشی کنید و کیک را در یخچال بگذارید.
مرحله 5 - طبق الگویی که از بدن نهنگ دارید جای دهان و چشم را روی کیک علامت بگذارید و با استفاده از خامه سفید و خامه ای که رنگ مشکی یا آبی را به دلخواه زده اید شکوفه ریز بزنید و کل بدن را پر کنید.
مرحله 6 - برای چشم ها می توانید از اسمارتیز، شکلات چیپسی و.. استفاده نمایید و برای فواره آب از هر وسیله ای که شبیه به آن است استفاده نمایید که می تواند خوراکی یا غیرخوراکی باشد. می توانید با استفاده از خامه که با رنگ آبی مخلوط کرده اید اطراف نهنگ را خامه بزنید تا طرحی از آب را نمایان بسازد.
مرحله 7 - کاغذهای اضافی را به آرامی از زیر کیک خارج کرده و کیک را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.