فرستنده دستور: فاطمه محیا پاک آئین
مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه مجبوس آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج: 4 پیمانه
مرغ: 4 تکه
پیاز: 1 عدد، نگینی ریز شده
گوجه فرنگی: 5 تا 4 عدد رنده شده
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
رازیانه: 1/2 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نکوبیده: 1 قاشق مرباخوری
میخک درسته: 3 تا 5 عدد
چوب دارچین: 2 عدد
هل درسته: 5 دانه
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله 1 - تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، 3 عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود.
مرحله 2 - مرغ ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. ( ادویه های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد.)
مرحله 3 - تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.
مرحله 4 - برنج را که از قبل شسته و خیس کرده اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.
مرحله 5 - مرغ ها را بهمراه 1 قاشق چایخوری از ادویه های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.
متن دستور و تصاویر توسط مدیر سایت ویرایش شده است.