به نوشته «Newsweek»، با جایگزین کردن میوه و سبزیجات به جای غذاهای آماده، می توان از بروز چاقی مفرط پیشگیری کرد. چاقی مفرط روند پیری را سرعت می بخشد. در این مطلب به چند ماده غذایی سالم که به تایید متخصصان رسیده است، اشاره می شود.
* آناناس؛ بهبود عملکرد بدن پس ازجراحی را سرعت می بخشد. به عملکرد بهتر مفصل ها کمک می کند و التهاب ناشی از آسم را کاهش می دهد.
* اسفناج؛ مصرف اسفناج باعث تقویت حافظه می شود. خطر بروز سرطان کبد، تخمدان، پروستات و روده بزرگ را کاهش می دهد و سرشار از مواد مغذی است.
* فلفل دلمه ای قرمز، خطر بروز سرطان ریه، پروستات و تخمدان را کاهش می دهد و بدن را از آفتاب سوختگی محافظت و عملکرد قلب را تقویت می کند.
* کلم بروکلی؛ آسیب های به وجود آمده بر اثر بیماری دیابت را کاهش می دهد. خطر بروز سرطان پروستات، مثانه، روده بزرگ، لوزالمعده و سینه را کاهش می دهد.
* گوجه فرنگی: التهاب را پایین می آورد، خطر بروز سرطان مری، معده، کلورکتال، ریه و لوزالمعده را کاهش می دهد.
* سیب: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با سرطان ریه و پروستات مقابله می کند و خطر بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
* طالبی: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، پوست را در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند و التهاب را کاهش می دهد.
*هویج: آنتی اکسیدان موجود در آن از دی ان ای محافظت می کند. * گل کلم: سیستم سم زدایی را تحریک می کند. رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد و در پیشگیری از بروز سرطان پروستات موثر است.
* گیلاس: درد آرتریت و نقرس را از بین می برد، کلسترول مضر را کاهش می دهد.
* زغال اخته: با سلول های سرطانی ریه، روده بزرگ و لوسمی مقابله می کند، مانع از بروز عفونت مجرای ادراری می شود.
* کلم پیچ: با استروژن های مضر سرطانی مقابله می کند. از چشم در برابر آسیب های نور خورشید و آب مروارید محافظت می کند و تراکم استخوان را افزایش می دهد.
* کیوی: با چین و چروک مقابله می کند، خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد. با یبوست نیز مقابله می کند.
*انبه: از سیستم ایمنی بدن محافظت می کند، کلسترول مضر را کاهش می دهد. با منظم کردن هموسیستئین از رگ های خون محافظت می کند.
* قارچ: باعث سم زدایی طبیعی می شود. خطر سرطان پروستات و روده را کاهش می دهد و فشار خون را پایین می آورد.
*پرتقال: میزان کلسترول مضر را پایین می آورد. خطر بروز سرطان دهان، گلو، سینه، معده و لوسمی کودک را کاهش می دهد.
* آلوی تازه و خشک: با یبوست مقابله می کند. آنتی اکسیدان موجود در آن مانع از آسیب رسیدن به دی ان ای می شود.
*انار:کلسترول مضر را کاهش می دهد و با سرطان پروستات مقابله می کند.
* کدو حلوایی: مفصل ها را از آرتریت محافظت می کند.
خطر بروز سرطان ریه و پروستات را کاهش می دهد و التهاب را در بدن نیز پایین می آورد.
* تمشک: مانع از رشد سرطان دهان، سینه، روده بزرگ و پروستات می شود.
آنتی اکسیدان موجود در آن از دی ان ای محافظت می کند و میزان کلسترول مضر را پایین می آورد.
* توت فرنگی: در پیشگیری از بروز بیماری آلزایمر موثر است. میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد. مانع از رشد سرطان دهان، پروستات و روده بزرگ می شود.
* هندوانه: خطربروز سرطان پروستات، تخمدان، گردنه رحم، دهان و گلو را کاهش می دهد. از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند.
*موز: چربی سوزی بدن را افزایش می دهد. خطر سرطان لوسمی، کلیه و روده بزرگ را پایین می آورد. علایم آسم کودکان را کاهش می دهد.
* میوه قره قاط: میزان آنتی اکسیدان بدن را حفظ می کند و مانع از بروز عفونت مجرای ادراری می شود.
* کنگر فرنگی: سرشار از آنتی اکسیدان است و کلسترول مضررا کاهش می دهد.
* تمشک سیاه: باعث تراکم استخوان می شود.
* کلم برگ: خطر بروز سرطان پروستات، روده بزرگ، سینه و تخمدان را کاهش می دهد. سیستم طبیعی سم زدایی بدن را فعال می سازد.