خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی 2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی 2عدد بزرگ
پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی 1عدد بزرگ
سرکه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2تا 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
خيار و گوجه فرنگی و پياز را در ظرفی بريزيد ، سركه و روغن را با اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد و زير و رو كنيد .
به اين سالاد می توانيد چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندكی نعنای خشك اضافه كنيد .
- گاهی به جای سركه ، يا علاوه بر آن ، چند قاشق آب ليموی تازه يا آب غوره به كار می برند .
- مي توان به جای نمك و فلفل از ادويه ليمو فلفلی گلستان در تهيه سالاد فوق استفاده كرد .
• منظور از خيارنگینی نخودی همان خيار با قطعات كوچك است .