مواد لازم (جهت 6نفر)
آوکادو رسیده 3عدد
میگو پخته شده 6عدد
کرفس با برگ نازک 2ساقه
کاهوپیچ 1عدد
هویج پخته 1عدد
مایونز نیم پیمانه
فلفل قرمز یا سبز تند 2عدد
لیمو 2عدد
سرکه 2قاشق
روغن سالاد 3قاشق
نمک فلفل به میزان لازم
طرز تهيه :
ليمو را آب بگيريد.
آوكادو را با برش طولی از وسط نصف كنيد و هسته آن را در بياوريد. گوشت
آوكادو را با قاشق بتراشيد، به طوری كه پوست خالی شود ولی سوراخ نشود. آبليمو را روِی گوشت
آوكادو بدهيد و كمی هم توی پوست بماليد تا رنگ آن تيره نشود(رنگ گوشت
آوكادو زود بر می گردد)
ميگو و كرفس و هويج را نخودی خورد كنيد و همراه با اندكی نمك و فلفل با مايونز و گوشت
آوكادو مخلوط كنيد و توی پوست خالی
آوكادو بريزيد. فلفل قرمز يا سبز را خرد كنيد 2-3 تكه روی هر پوست پر از
سالاد بگذاريد.
كاهو شسته وخشك كرده را رشته رشته كنيد و در ظرفی بريزيد و نمك و فلفل بپاشيد و روغن و سركه را روی آن بدهيد و زير و رو كنيد و سپس در 6 بشقاب
سالاد خوری بكشيد و در هر ظرف يك نيمه آوكادوی پر از
سالاد كنار كاهو بگذاريد و به عنوان غذای اول سر سفره بگذاريد.
به جای
ميگو ميتوان سينه مرغ يا ژامبون گاو يا سوسيس يا تخم مرغ سفت به كار برد. به جاي پوست آوكادو،
سالاد را مي توان در بشقاب يا روي برگ كاهو ريخت.