خوردن حبوبات مانند لوبیا، عدس و نخود می تواند قند خون و فشار خون را پایین بیاورد.
محققان کانادایی اظهار کردند: افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می توانند با افزودن حبوباتی مثل لوبیا به رژیم غذایی خود به بهبود سطح قند خون و فشار خون کمک کنند.
آنها افزودند: نخود، عدس و لوبیا سرشار از پروتئین و فیبر هستند و به سلامت قلب کمک می کنند و به این دلیل که پایین آورنده شاخص قند خون هستند، ممکن است به کنترل دیابت نیز کمک کنند.
در مبتلایان به دیابت، حبوبات نه تنها به کنترل قند خون کمک می کند بلکه می تواند در کنترل فشارخون هم موثر باشد. این اثر به احتمال زیاد به دلیل پروتئین، فیبر و مواد معدنی است که در حبوبات موجود است.
محققان در این مطالعه، به طور تصادفی ۱۲۱ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ را به خوردن یک فنجان حبوبات در روز یا محصولات گندم تشویق کردند. در طول سه ماه، محققان دریافتند با خوردن حبوبات، قند خون در این بیماران بهبود یافته است و همچنین شاهد کاهش فشارخون در این بیماران نیز بودند.
محققان افزودند: برای استفاده از هرگونه رژیم غذایی بیماران باید با پزشک تغذیه مشورت کنند.