پلیس اندونزی یک محموله حاوی ۸۵ «پانگولین» یا «مورچه خوار پولک دار» فوقالعاده کمیاب را مصادره کرد.
به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ماموران پلیس اندونزی میگویند: بیشتر این حیوانات، زنده پیدا شدهاند هرچند قاچاقچیان، این پانگولینهای بیچاره را به زور داخل ساکهای سفری جای داده بودند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پانگولین با اسامی دیگری چون پولک پوست یا مورچه خوار پولک دار، جانوری است از راسته پولک پوست سانان (Pholidota) که در چین و ویتنام برای مصارف غذایی یا دارویی مورد استفاده قرار میگیرد.
این محموله که حاوی ۱۴ ساک پر شده از پانگولینهای زنده بود در یک ایستگاه اتوبوس در شهر «مران» واقع در استان شمال سوماترا، توقیف شد. رییس پلیس محلی این شهر اظهار داشت: احتمالا این محموله قرار بوده که از طریق مالزی به هنگ کنگ یا چین فرستاده شود. پانگولینها که از مورچهها و موریانهها تغذیه میکنند، تحت «قانون کنوانسیون تجارت بین الملل گونههای در معرض انقراض سازمان ملل» حمایت میشوند و هرگونه تجارت و خرید و فروش محصولات آنها، غیر قانونی است.
به گزارش ایسنا، پانگولینها روی پوست خود فلسهایی از جنس کراتین دارند و تنها پستاندارانی هستند که از این نوع پوشش بدنی برخوردارند.
پولک پوستها در مناطق گرمسیری آفریقا و آسیا زندگی میکنند. این جانوران، شب زی هستند و از حس بویایی قوی خود برای یافتن حشرات در شب بهره میگیرند. پانگولینها بیشتر روز را به خوابیدن میگذرانند و به هنگام خواب، رو به بالا میغلتند و به صورت گلولهای در خود جمع میشوند و به همین خاطر نام آنها که از زبان مالاوی گرفته شده به معنی «جمع شونده رو به بالا» است. گونههایی از پانگولینها بر روی زمین زندگی میکنند و گونهای از آنها نیز، درخت زی است که دمی قوی برای گرفتن تنه و شاخههای درختان دارد. پولک پوستها به طور کلی جانورانی تک زی هستند. فلسهای پانگولین همه جای بدن او به جز شکم و سمت داخلی بازوها را میپوشاند.