برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

دستور اول تهیه کیک برنجی:
مواد اولیه
4 فنجان برنج هندی
25 گرم بادام هندی
نارگیل مکعبی خرد شده
پودر هل
شیره قند4 فنجان
آب 4 فنجان

طرز تهیه
برنج را از شب پیش خیس کنید
صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
سپس آن را آسیا کنید
ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید

روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید
Resigzed Image Click this bar to view the full image.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.


Resigzed Image Click this bar to view the full image.

دستور دوم تهیه کیک برنجی:
3 فنجان برنج پخته شده
2 عدد تخم مرغ خوب زده شده
3 قاشق غذاخوری آرد
2/1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری نمک
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

Resigzed Image Click this bar to view the full image.
Resigzed Image Click this bar to view the full image.