ساندویج بهاری
مواد لازم:
گوشت مرغ آب پز.................................................... 150 الی 200 گرم
کاهو پیچ ریز خرد شده.............................................. یک عدد کوچک
کرفس ریز خرد شده................................................. 3 شاخه
جعفری خرد شده.................................................... 20 شاخه
پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه
نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم
سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ
مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد
گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد
طرز تهیه:
از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.
اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است.
قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.
ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.
نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.
بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.
البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است.
نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.
میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.
مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است.
سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.
گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.
جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.