رح تشدید برخورد با بدحجابی و مانکنها در اماکن فرهنگی عصر جمعه در حاشیه برگزاری یک کنسرت دیگر در برج میلاد ادامه یافت.
ماموران پلیس پایتخت در ادامه اجرای طرح امنیت محله محور و امنیت اجتماعی از حدود یکماه قبل طرح تشدید برخورد با
بدحجابی و مانکنها در اماکن فرهنگی را به مرحله اجرا گذاشتند.
در این طرح که از مجموعه فرهنگی برج میلاد آغاز شد ماموران پلیس امنیت اخلاقی عصر جمعه با حضوری گسترده در این مجموعه که در آن کنسرت یکی از خوانندگان در حال برگزاری است، ضمن برخورد با افراد بدحجاب از ورود آنها به کنسرت جلوگیری کردند.
به گزارش ایسنا، سردار حسین ساجدینیا، فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز در چندی پیش اعلام کرده بود که « پلیس پایتخت طرحهای مختلفی را در راستای ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی به مرحله اجرا میگذارد و با هنجارشکنان، مانکنها و افراد بدحجاب و بدپوشش برخورد میکند.»
به گفته وی «اجرای این طرحها برابر بررسیهای صورت گرفته از قبل برنامهریزی شده است و پلیس در مقاطع مختلف با سنجش وضعیت موجود» نسبت به اجرای آنها در تهران اقدام میکند.
پلیس پایتخت از چندی قبل تا کنون طرحهای تشدید برخورد با
بدحجابی و بدپوششی را در میادین، مراکز خرید و پارکها، اماکن تفریحی، کوهستانها و نمایشگاهها و در مورد رانندگان و سرنشینان بدحجاب در بزرگراهها و معابر درونشهری، اجرا کرده است. برخورد با «سگ گردانی» و «ایجاد آلودگی صوتی» نیز در پی طرحهای قبلی همچنان ادامه دارد.
سردار احمدرضا رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی نیز پیشتر با بیان اینکه « پلیس با موضوع بدپوششی برخورد میکند» با برشمردن مصادیق
بدحجابی گفته بود که «لباس تنگ و چسبان، روسری که از دو سوی آن موی سر مشخص باشد، مانتوی بالای زانو و شلوار تنگ» از مصادیق بدپوششی هستند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت و نقش حجاب و عفاف در سلامت و طهارت فردی و اجتماعی گفته بود که این مساله باعث هجمه شدید دشمنان به مقوله حجاب و عفاف در جامعه شده و امروز دشمنان با برنامهریزیهای بلندمدت و سرمایهگذاریهای کلان به دنبال انحطاط پایههای فکری و فرهنگی و دینی ملت ایران به ویژه جوانان و نوجوانان بوده و ترویج زندگی غربی و
بدحجابی را از ملزومات جنگ نرم میدانند.
رادان ضمن انتقاد از بیتوجهی و غفلت برخی مردم و مسئولان نسبت به ناتوی فرهنگی دشمنان، خاطرنشان کرده بود: زمانی بدحجابها در جامعه احساس میکردند محیط برای آنان بسیار کوچک است، اما همین عده قلیل بدپوششها با سوءاستفاده از غفلت جامعه، میخواهند عرصه را برای متدینین و بانوان محجبه تنگ کنند.
وی تاکید کردخ بود که قطعا نیروی انتظامی و مسوولان امر، تحت هیچ شرایطی در مقابله با
بدحجابی در جامعه و مبارزه با ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی کوتاه نخواهند آمد، زیرا اگر کوچکترین قصور و کوتاهی انجام شود، در برابر شهدای عزیزمان سرافکنده خواهیم بود.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی با بیان اینکه برای مقابله با
بدحجابی در جامعه فقط کارهای سلبی مدنظر نبوده و باید به دنبال فرهنگ سازی در جامعه و تعمیق فرهنگ دینی در میان مردم باشیم، تصریح کرد: همه مردم و مسئولان در هر قشر و جایگاهی که باشند باید برای مقابله با ناتوی فرهنگی دشمنان مسئول و پاسخگو باشند.
سردار رادان گفته بود که نیروی انتظامی به مساله
بدحجابی و بدپوششی به عنوان یک جرم نگاه کرده و حتما با آن برخورد میکند، زیرا موضوع حجاب و عفاف مورد مطالبه مردم است و از حمایتهای بیدریغ مردم از نیروی انتظامی در بحث حجاب و عفاف تشکر و قدردانی می کنیم.
سردار حسین دقیقی، مدیر عامل تامین اجتماعی نیروهای مسلح نیز اخیرا در همایش عفاف و حجاب با بیان اینکه برخی با
بدحجابی میخواهند مخالفت خود را با نظام اسلامی نشان دهند، گفت: نیازمند آسیب شناسی وضع موجود جامعه هستیم و لازم است از نظر فرهنگی و اجتماعی بیشتر به این موضوع توجه شود.
به گزارش ایسنا، سردار احمد روزبهانی، رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا نیز با بیان اینکه « شرع میزان حجاب را مشخص کرده است» گفته بود: «ما با کسانی که آرایش مو و صورتشان خلاف عرف و شرع جامعه است و افرادی که مانکنگونه هستند و به مکتب، ارزشها و انقلاب به نوعی دانسته یا نادانسته دهنکجی میکنند برخورد میکنیم و ضمن انتقال آنان به مقر پلیس با خانواده آنان تماس گرفته و از آنان میخواهیم که لباس مناسبی برای آنان بیاورند.»
وی با بیان اینکه « پلیس از این افراد تعهد میگیرد» تاکید کرده بود که « اگر این افراد مجددا اقدام به تکرار رفتارهای ناهنجار خود کنند برای برخورد قضایی به مقام قضایی معرفی میشوند.»
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.