سیب زمینی بامیه ای در واقع مخلوطی از سیب زمینی پوره شده بهمراه ادویه جات می باشد که شکلی شبیه بامیه دارد. از این دستور می توانید بعنوان غذایی ساده و سریع همراه با نوشیدنی دلخواه یا بعنوان دورچین غذا استفاده کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
سیب زمینی: 450 گرم
کره: 40 گرم
پنير پارمسان
: 2 قاشق غذاخوری، رنده شده
آرد نخود: 100 گرمتخم مرغ: 2 عدد
پودر زیره: 2 قاشق چایخوری'گرام ماسالا: 2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله 1 - سیب زمینی ها را پخته، پوست گرفته و له کنید سپس با پنیر پارمسان و کره مخلوط نمایید.
مرحله 2 - مابقی مواد بجز روغن را نیز بیافزایید و برای چند دقیقه ورز دهید تا خمیری نرم درست شود.
مرحله 3 - روغن را در شیر جوش یا قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته تا داغ شود.
مرحله 4 - خمیر سیب زمینی را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته، با فاصله های کوتاه قیچی کنید یا با چاقو برش داده و در روغن سرخ نمایید تا طلایی شوند.
مرحله 5 - بعد از اینکه روغن اضافی سیب زمینی بامیه ای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.
نکـــــــات
- روغن باید زیاد باشد به طوری که سیب زمینی ها در آن شناور باشند تا همه قسمت های آن سرخ شده و پخته شوند.
- اگر آرد نخود در دسترس ندارید می توانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.
- می توانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید.