این سبزیجات فضایی از سال 2002 میلادی در عرشه کشتی ISS در گلخانه ای به نام لادا رشد کردند و آزمایش های متفاوتی روی آنان انجام شده است. تمام شرایط میکروگرانشی به مدت 12 سال روی این گیاهان بررسی شده است و شرایط شبیه سازی شده برای آنان دقیقا مشابه فضاست.



مدت کاشت تا برداشت این گیاهان که عمده آن کاهوی بنفش است، 33 روز طول می کشد. سیستم کشاورزی فضایی با سیستم زمینی کاملا متفاوت است و محققات از یک سیستم رشد گیاه به نام Veggie استفاده کرده اند.



این سیستم تاشو مجهز به بالشتکی است که دانه گیاهان درون آن قرار دارند. این بالشتک در معرض لامپ های LED قرمز و آبی قرار می گیرد. گیاهان زیادی با استفاده از این سیستم در سال 2014 میلادی در فضا رشد کردند؛ ولی محققان ناسا این گیاهان را برای آزمایش های بیشتر به زمین منتقل کردند. هدف محققان از این کار، اطمینان از قابل استفاده بودن گیاهان بود؛ چراکه فضای باز ایستگاه به راحتی موجب انتقال انواع آلودگی ها از محیط به گیاه می شود.



تحقیقات نشان می دهد که این گیاهان قابل مصرف هستند، ولی لازم است محققان قبل از استفاده، برگ گیاهان را به کمک یک دستمال مرطوب پاک کنند.

محققان ناسا بر این باورند که استفاده از سبزیجات و غذای تازه، علاوه بر غذای بسته بندی شده، برای سلامت جسمی و روانی فضانوردان ضروری است و امکان سفرهای طولانی مدت فضایی را فراهم می کند.

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس

سبزیجاتی که در فضا پرورش یافتند +عکس