به گزارش سرویس علمی ایسنا، آوبری دو گری، دانشمند پیری‌شناسی در بریتانیا اظهار کرد: احتمال این که نخستین انسان مقاوم در برابر بیماری‌های مرتبط با پیری، متولد شده باشد، بسیار بالا و حدود 80 درصد است. 




گری که یکی از موسسان بنیاد تحقیقات راهکارهای مهندسی پیری جزئی در کالیفرنیا است، افزود: اولین کاری که من می‌خواهم انجام دهم، خلاصی از کاربرد واژه نامیرایی است، زیرا نه تنها اشتباه بوده، بلکه بشدت مخرب است. این واژه به این معنی است که 

هیچ خطر مرگی با هیچ علتی وجود ندارد، در حالیکه من تنها بر روی یک دلیل خاص مرگ یعنی پیری کار می‌کنم. این مسأله همچنین گمراه‌کننده است، زیرا باعث می‌شود مردم به این فکر کنند که کل این جستجو از نظر فناوری، خیالی و به لحاظ اخلاقی، مبهم است. 




گری معتقد نیست که یک دستاورد بتواند همه انسان‌ها را در یک زمان نامیرا کند، اما بر این باور است که افزایش امید به زندگی تا 30 سال بتواند زمان کافی را برای دانشمندان پیری‌شناسی به منظور تفکر و انجام دستاوردهای کوچک در این زمینه فراهم کند. 

وی خاطرنشان کرد: ما قادر خواهیم بود که یک گام جلوتر از مسائل حرکت کرده و انسان‌ها را تا هر زمان که خواستیم، جوان نگهداریم. 




نظریه‌های گری بر اساس این ایده است که درمان‌های توسعه‌دهنده سن، سرعت خود را با سرعت پیر شدن عادی انسان وفق خواهند داد. 

گری بر این باور است که افزایش کنونی دو سال در هر دهه امید به زندگی، بزودی به یک سال در هر سال تبدیل خواهد شد.