این نقشه از روی اطلاعات گردآوری شده توسط سایت تخصصی Eco Experts و با استفاده از داده‌های جمع‌آوری شده از سوی بانک جهانی تهیه شده است. به گفته کارشناسان، ترکیبی از عوامل مختلف موجب شده که این کشورها بسیاری از پستانداران خود را سریع‌تر از پیش‌بینی‌های قبلی از دست بدهند. 



هر یک از این کشورها به شکل خاصی دارای تنوع زیستی بالا هستند و حیوانات زیادی در این نقاط جهان زندگی می‌کنند. برای مثال اندونزی با دارا بودن 670 گونه پستاندار در حیات وحش خود، رکورددار دیگر کشورهاست و پس از آن برزیل با داشتن 648 گونه، چین با 551 گونه و مکزیک با 523 گونه در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرند. 



به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، کارشناسان می‌گویند: اگرچه این کشورها بالاترین نرخ تنوع گونه‌های بومی را دارند اما در مقابل، نرخ تلف شدن گونه‌ها در این نواحی نیز بالاست. 
امروزه ماشین‌های قاتلی چون جنگل‌زدایی، تخریب زیستگاه‌ها و تعدی و دست درازی انسان‌ها به زیستگاه‌های طبیعی، این گنجینه غنی از گونه‌های جانوری را با خطر نابودی مواجه کرده است. این عوامل مخرب باعث می‌شوند که بسیاری از این گونه‌ها، جایی برای زندگی و فرصتی برای ادامه حیات نداشته باشند و به سادگی تلف شوند. 



در برخی از موارد، این حیوانات با ارزش‌ برای اکوسیستم‌های مختلف در هیچ جای دیگر جهان وجود ندارند. برای مثال هشت گونه از 101 پستاندارِ در معرض خطر که بومی مکزیک هستند اگر در این کشور از بین بروند، نسل‌شان برای همیشه منقرض خواهد شد.