پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

10 خبر اخر سایت

◄ مراقبت های لازم در مورد توله های تازه تهیه شده
◄ جرب در سگ ها
◄ غذای سگ، راهنمای جامع و کامل
◄ مشکلات پوستی در سگ‌ها
◄ تغذیه هاسکی
◄ گندخواری در سگ‌ها
◄ آیا سگ‌ها خواب می بینن؟
◄ سگ پیتبول
◄ خوشگل ترین نژاد های سگ و گربه!
◄ محبوب‌ترین نژادهای سگ و گربه آپارتمانی
◄ وسایل لازم برای نگهداری از سگ ها
◄ چه وسایلی برای بچه گربه نیاز داریم؟
◄ عقیم سازی در سگ و گربه ماده
◄ چطور از سگ خانگی خود در آپارتمان نگهداری کنیم؟
◄ هاسکی ها را بهتر بشناسید
◄ قند خون در سگ ها
◄ امسال با حیوان خانگی چه کنیم
◄ وایتکس برای سگ ها
◄ آیا می‌دانستید که گربه ها نیز سکسکه می‌کنند؟
◄ گربه‌ها در هنگام خواب
◄ بیا با هم بریم سفر اقا سگه !
◄ صدمات استخوانی در حیوانات خانگی
◄ از شیر گرفتن توله­ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ گربه سیامی
◄ اسفینکس
◄ گربه نژاد بریتیش موکوتاه
◄ ورزش در گربه ها
◄ تغذیه سگ و گربه
◄ ایا حیوان خانگی به هم هدیه بدهیم
بعدی 1 قبلی

مقالات مشابه

نمایش متن مقالات

فروشگاه  پت شاپ

خرس تنبل (Sloth bear) (Melursus ursinus)

خرس تنبل (Sloth bear) (Melursus ursinus)

خرس تنبل (Sloth bear) (Melursus ursinus)

 



شناخت کلی

خرس تنبل (Sloth bear) یک خرس با اندازه متوسط، وزن 80 تا 140 کیلوگرم و طول 1.5 تا 1.9 متر است. آنها دارای موی سیاه رنگ بسیار ژولیده ای هستند که قسمتی از آن با رنگ های خاکستری و قهوه ای ترکیب شده است. در قسمت سینه این خرس ها، بخش از موها به شکل حرف U و یا Y به رنگ سفید یا کرم رنگ مشاهده میشود. همینطور رنگ های روشن تری در قسمت پوزه و گاها در اطراف چشم ها قابل رویت است. پوزه این حیوان کاملا توانایی حرکت داشته و حرکات آن تحت کنترل خرس است.



Resigzed Image Click this bar to view the full image.




منطقه محل سکونت

این حیوان در هند (India)، بنگلادش (Bangladesh)، نپال(Nepal)، بوتان (Bhutan) و سریلانکا (Sri Lanka) زندگی میکند.




مسکن طبیعی

خرس های تنبل غالبا چمنزارها، مناطق جنگلی و عمدتا مرتفع را ترجیح میدهند. آنها غالبا در جنگل های خشک و مناطق صخره ای یافت میشوند.
بخش دوم




رژیم غذایی


رژیم غذایی خرس تنبل غالبا شامل موریانه ها است که با این غذا کاملا سازگاری یافته اند. دندان های بالایی این خرس ها کاملا از بین رفته و فاصله ای را در این قسمت ایجاد کرده است. ضمنا لب های آنها نیز میتواند حالت کاملا لوله ای به خود بگیرد. با داشتن این خصوصیات، خرس تنبل میتواند موریانه ها را با دهان خود به سمت بالا کشیده و مک بزند. دیگر مواد غذایی مورد استفاده این خرس شامل میوه ها، گیاهان، تخم پرندگان، حشرات، عسل و لاشه حیوانات است.

Resigzed Image Click this bar to view the full image.






ساختار اجتماعی


اطلاعات کمی در خصوص نحوه زندگی این خرس ها در طبیعت در دست است اما میدانیم که آنها دارای قلمرو هستند و زندگی انفرادی را به جز خرس های ماده ای که بچه دارند ترجیح میدهند. آنها صدای مخصوصی ندارند. با اینکه اطلاعات کمی در خصوص زندگی خرس تنبل در طبیعت وجود دارد اما آنها پس از فیل ها، یکی از سوژه های مناسب و معمول برای تحقیق در بین حیوانات این منطقه به شمار میروند.

 

بخش سوم




تکثیر


خرس های تنبل، عمل جفتگیری را در فصول می، جوئن و جولای انجام میدهند و یک زوج، نهایتا یک یا دو روز در کنار یکدیگر هستند. دوره بارداری بین 6 تا 7 ماه طول میکشد و خرس ماده میتواند تا 3 عدد توله به دنیا بیاورد، گرچه معمولا 1 یا 2 عدد توله به دنیا می آیند. توله ها معمولا تا 2 الی 3 ماه در غارهای زمینی در کنار مادر خود زندگی میکنند و تا سن 2 الی 3 سالگی در کنار مادر خود هستند. خرس تنبل ماده به این نکته شهرت دارد که بچه هایش را بر پشت خود سوار کرده و حمل میکند. موهای بلند و ژولیده مادر، میتواند به بچه ها برای آویزان ماندن کمک کند.



Resigzed Image Click this bar to view the full image.





وضعیت حفاظت

خرس های تنبل در فهرست CITES دارای اندیس 1 (Appendix I) هستند.




تهدیدها و خطرات

خرس های تنبل با توجه به پیشرفت صنعت، با کاهش روز افزون مناطق بومی محل زندگی خود رو به رو هستند. همچنین برای خرس های جوان، دشمنان طبیعی نظیر سگ های وحشی، ببرها و پلنگ ها وجود دارند.


نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
کاربران با این تگها این مقاله را پیدا کرده اند :

151528335311282.png (72×72)15152833280752.png (72×72)151528332808193.png (200×200)151528335309921.png (200×200)151528332806911.png (200×200)


mofos