اخیراً محققان هلندی پژوهشهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکتهی مغزی میشود.
مصرف میوه و سبزیجاتی که دارای گوشت سفید هستند نقش مهمی در پیشگیری از سکتهی مغزی( AVC) ایفا میکنند.
تاکنون پژوهشهای زیادی تأثیر مثبت مصرف میوه و سبزیجات بر بدن را به اثبات رساندهاند و نیازی به تاکید بر ضرورت مصرف این مواد غذایی مفید نیست.
اخیراً محققان هلندی پژوهشهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکتهی مغزی میشود. این یافته جدید نتیجهی تلاش محققان دانشگاه Wageningen هلند است که در روزنامهی Stroke به چاپ رسیده است.
در این پژوهش محققان سعی کردند ارتباط بین رنگ میوه و سبزیجات و احتمال سکتهی مغزی( AVC) را بررسی کنند. به این منظور آنها 20069 داوطلبی که به طور متوسط 41 سال داشتهاند را به مدت 10 تحت نظر گرفتند.در نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که افزایش مصرف میوه و سبزیجاتی که گوشت سفیدی دارند خطر سکتهی مغزی را کاهش میدهد.
به بیان دقیقتر افزایش 25 گرم مصرف روزانهی این میوه و سبزیجات باعث کاهش 9 درصدی سکتهی مغزی میشود.