نـانهـای تـرد بـرای کاهـش وزن منـاسب نیستند
اگر قسمت خشك و
ترد نان را میپسندید، باید بگویم انتخاب صحیحی كردهاید زیرا روی بخش نرم و خمیری
نان اتفاقی نیفتاده كه هضم و جذب آن را آسان كند...
خوردن این بخش از
نان مثل آن است كه غذای خام بخورید زیرا برای اینکه آرد قابلیت هضم و جذب پیدا كند، باید عمل بیاید بنابراین خوردن قسمت خمیری
نان ممكن است ناراحتیهای گوارشی را در پی داشته باشد. در بسیاری از افراد پس از مصرف بخش خمیری نان، اسیدیته معده زیاد میشود.
در ضمن مواد مغذی
نان پخته با قسمت خمیری آن قابل مقایسه نیست. پس کسانی که به طور عادی اسید معده شان بالاست یا به وضعیت تغذیه ایشان اهمیت می دهند باید نانهای برشته و
ترد را انتخاب کنند. البته گروهی از افراد عادت به مصرف
نان خشك به جای
نان تازه دارند؛ آن هم در حجم بالا.
در حالی که این عادت چندان خوبی نیست. همینجا باید یادآور شد که 30 گرم
نان خشك در مقایسه با 30 گرم
نان تازه كالری بیشتری دارد.
نان خشك فقط آرد است و
نان تازه، آب و آرد. پس بر خلاف تصور عامه مردم، خوردن نانهای خشک آن هم در مقادیر فراوان به کسانی که قصد کاهش وزن دارند، توصیه نمیشود. مصرف
نان خشك بیشتر به خانمهای بارداری كه تهوع صبحگاهی دارند و بهتر است غذایی كه مصرف میكنند آب كمتری داشته باشد، پیشنهاد میشود در غیر این صورت باید در میزان مصرف این نوع از نانها که بسیار هم خوشخوراک هستند حدتعادل را رعایت کرد.