سامان مقدم کارگردان جوان و خوش ذوق ایرانی که سابقه ساخت آثاری همچون «کافه ستاره» را در کارنامه دارد، این روزها درگیر صداگذاری تازهترین فیلمش «باگت» است.
![](http://inn.ir/iran_media/image/2011/06/715350611_orig.jpg)
ایرج شهزادی صداگذاری فیلم سینمایی «باگت» را به تازگی آغاز کرده است و تدوین این فیلم هم توسط محمدرضا موئینی انجام شده است ولی هنوز برای انتخاب آهنگساز آن تصمیمی گرفته نشده است.
تمام فیلمبرداری «باگت» در خارج از تهران و در ابیانه و شهرهای اطراف انجام شده و تهیهکنندگی و نویسندگی این فیلم نیز برعهده سامان مقدم است.
![](http://inn.ir/iran_media/image/2011/06/251300611_orig.jpg)
در این فیلم مهناز افشار، مصطفی زمانی، همایون ارشادی، آتیلا پسیانی، احمد مهران فر، فرهاد آئیش، علی قربانزده و سارا بهرامی بازی میکنند. مدیریت فیلمبرداری «باگت» برعهده محمد آلادپوش است.
«باگت» یک کمدی-عاشقانه روستایی است و مهناز افشار در آن در قالب یک زن روستایی ایفای نقش کرده است.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.