پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • نور شب توتورو دیوراما ◄ نور شب توتورو دیوراما
      لامپ زیبای رزین اپوکسی دارای نمای دلگرم کننده ای از توتورو و دوستانش است که روی شاخه درخت نشسته اند و صحنه ای نمادین از فیلم را ثبت می کنند. Totoro Diorama Night Light توسط ResinLamp جادوی انیمیشن محبوب ژاپنی My Neighbor Totoro را به خانه شما می آورد. می توان از آن به عنوان نور شب، نورپردازی خلق و خو یا به سادگی به عنوان یک قطعه تزئینی استفاده کرد. فیگورهای مینیاتوری انیمیشن My Neighbor Totoro از پایین توسط چراغ های LED که در یک پایه چوبی ادغام شده اند، روشن می شوند.
  • صندلی اختاپوس ◄ صندلی اختاپوس
      صندلی خلاقانه الهام گرفته از اقیانوس که توسط هنرمند اسپانیایی ماکسیمو ریرا طراحی شده است . شاخک‌هایی که با چرم سیاه پوشیده شده‌اند در پشت این تخت دریایی شگفت‌انگیز قرار دارند. صندلی اختاپوس اولین قطعه از مجموعه صندلی حیوانات است .
  • مبل کرگدن ◄ مبل کرگدن
      مبل با الهام از حیوانات طراحی شده تا شبیه اسب آبی در اندازه واقعی باشد . مبل کرگدن دست ساز از قاب فولادی پوشیده شده از پلی اورتان چرم مانند که شبیه پوست اسب آبی بدون مو است.
  •  لانه پرنده غول پیکر ◄ لانه پرنده غول پیکر
      اینستالیشن هنری چشم نواز در تالین، استونی، برجی با لانه پرنده غول پیکر و سه تخم مرغ بزرگ است که در شب روشن می شوند تا درخششی مسحورکننده ایجاد کنند. در قلب منطقه بندر نوبلسنر تالین، دکل قدیمی دوباره به یک چیدمان هنری منحصر به فرد معروف به "لانه" تبدیل شد. نصب نور "آشیانه" توسط Velvet توسط توسعه دهنده املاک و مستغلات Merko سفارش داده شد تا زندگی جدیدی را به چشم انداز شهری بیافریند. لانه غول پیکر پرنده با تخم مرغ های درخشان با نشان دادن اینکه چگونه تخیل می تواند فضاهای روزمره را تغییر دهد، الهام بخش عابران، به ویژه کودکان است.
  • وزغ نگهبان ◄ وزغ نگهبان
      ربات شنا به شکل قورباغه در سراسر پرو موج می زند و با ایجاد اختلال در چرخه پرورش پشه ها با پشه ها مبارزه می کند. پشه هایی که بیماری هایی مانند دنگی را منتقل می کنند، تخم های خود را در آب ساکن می گذارند. وزغ نگهبان حرکتی را در آب راکد ایجاد می کند و از تخم گذاری موثر پشه ها جلوگیری می کند. قورباغه با ایجاد آشفتگی در سطح آب، زنده ماندن و تبدیل شدن به پشه بالغ را برای لارو پشه غیرقابل پذیرش می کند. وزغ نگهبان که توسط VML پرو و ​​Sapolio طراحی شده است، یک راه حل با انرژی خورشیدی است که با اپیدمی ویرانگر دنگی در پرو مبارزه می کند. در مناطقی که با کمبود آب و نرخ بالای انتقال مواجه هستند، این نگهبان مبتکر امید به آینده ای سالم را ارائه می دهد.
  • خانه درختی گنبدی ◄ خانه درختی گنبدی
      با خانه درختی گنبدی شکل، حیاط خلوت خود را به یک پناهگاه لوکس تبدیل کنید و ترکیبی بی نظیر از راحتی و ارتباط با طبیعت را ارائه دهید. Dome Tree House توسط DomeSpaces اوج کمپینگ در فضای باز است . نصب و لوازم جانبی آسان، با گزینه‌هایی مانند پنکه‌های خورشیدی و نورگیر، بهترین مکان برای استراحت در تمام طول سال برای بزرگسالان و کودکان است. خانه درختی گنبدی شکل که از فولاد گالوانیزه بادوام ساخته شده و با PVC شفاف تزئین شده است، خلوتگاهی دنج در میان طبیعت فراهم می کند. راه جدیدی برای لذت بردن از فضای باز را با خانه درختی گنبدی نوآورانه کاوش کنید.
  • پهپاد مینیاتوری ◄ پهپاد مینیاتوری
      پهپاد مینیاتوری ساخته شده برای پرواز ازدحام مستقل شبیه یک زنبور رباتیک است و از الگوهای پرواز طبیعی زنبورها الهام گرفته شده است. Festo BionicBee تنها 34 گرم وزن دارد و به لطف ساختار فوق العاده سبک و مانور استثنایی، از قابلیت های چشمگیری برخوردار است. مجهز به فناوری پیشرفته، هر پهپاد به طور مستقل در یک گروه حرکت می کند و مسیرهای از پیش تعیین شده را با دقتی بی نظیر دنبال می کند. از طریق کالیبراسیون هوشمند، زنبور Bionic عملکرد را بهینه می‌کند و هماهنگی یکپارچه را در میان گروه تضمین می‌کند. این نوآوری نشان دهنده اوج بیومیمیک و پیشرفت تکنولوژی در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین است.
  • گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا ◄ گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا
      اسباب‌بازی قابل تمدید چاپ سه بعدی که شبیه شخصیت ترسناک گیاه پیرانا از بازی‌های ویدیویی کلاسیک Super Mario Bros است. از Grabber قابل گسترش گیاه پیرانا برای برداشتن اقلام از مکان های صعب العبور، اعم از تنقلات، کلیدها یا سایر اشیاء کوچک استفاده کنید. نسخه چاپی سه بعدی که توسط Alice3DTreasures از مواد PLA سازگار با محیط زیست ساخته شده است، هم پایدار و هم برای محیط زیست بی خطر است. هر گیربکس تحت بازرسی های کیفی کامل قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای بالا را برآورده می کند و در مجموعه اسباب بازی های طرفداران ماریو قرار می گیرد.
  • صندلی چوبی به شکل زرافه ◄ صندلی چوبی به شکل زرافه
      صندلی چوبی به شکل زرافه دارای کشوی یکپارچه برای نگهداری کاغذ طراحی و مداد رنگی است. صندلی زرافه طراحی شده توسط لوئیس لیم برای بچه ها به عنوان میز نقاشی و بزرگسالان می توانند از آن به عنوان صندلی برای نشستن و استراحت در حین بازی کودکان استفاده کنند.
  • lمیز کار مشترک با گربه ◄ lمیز کار مشترک با گربه
      میز اداری ارگونومیک با طراحی توخالی تضمین می کند که دستان شما در ارتفاع مطلوب قرار دارند و فشار و ناراحتی را در ساعات طولانی کار کاهش می دهد. میز توخالی طراحی شده توسط SUNRIU وعده می دهد که تجربه فضای کاری را با نگه داشتن دستان شما در ارتفاع عالی افزایش دهد. ناحیه فرورفته در داخل سطح میز شکل گرفته است و با ظرافت برای نگه داشتن دستان شما هنگام درگیر شدن با کارهای روزانه خود، حجاری شده است. میز ساخته شده از تخته سه لا شامل نقاط تعیین شده برای وسایل ضروری و ابزارهای رایج است که جریان کار را بهینه می کند و به هم ریختگی را به حداقل می رساند.
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29341    |     صفحه 1 از 2935
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

مرگ تدريجي تالابي به قدمت تاريخ

 

منابع‌طبيعی- محمد درويش:خشك شدن زاينده رود و عواملي كه گاوخوني را تهديد مي‌كند. تالاب گاوخوني دست‌كم در پيشينه‌اي به درازاي يكي از دوره‌هاي زمين‌شناسي به حيات خويش ادامه داده و بنابراين، دليلي ندارد كه هيچ مؤلفه طبيعي آزاردهنده‌اي مانند خشكسالي‌هاي دوره‌اي بتواند حيات اين تالاب ارزشمند كويري را به مخاطره اندازد.
دريافت موصوف از آن جهت مي‌تواند اميدواركننده باشد كه يادآوري مي‌كند: همه چيز در دستان ما و تحت كنترل مديريت حاكم بر سرزمين است. اين مديريت بايد با بازتعريف اولويت‌ها و نيازهاي راهبردي خويش متناسب با ردپا و توان اكولوژيكي منطقه، شجاعت يك جراحي دردناك اما لازم و كارساز را در حوضه آبخيز زاينده‌رود دارا باشد.

اگر فقط خسارت ناشي از خشكسالي در سال زراعي گذشته به بيش از ۱۱۲ ميليارد تومان رسيد و امسال اين رقم از مرز باورنكردني يك هزار و ۵۰ ميليارد تومان هم گذر كرده و كشاورزان زحمتكش اصفهاني را با شوكي بنيان‌كن مواجه ساخت، نبايد صرفاً بر بنياد آموزه‌هاي متأثر از مديريت بحران، به تسكين درد و پرداخت خسارت و اهداي وام از محل صندوق ذخيره ارزي اكتفا كرد. بايد بر مبناي مديريت خطرپذيري حركت كرده و ساماني را در ديار نصف‌جهان تعريف كنيم كه به مدد آن، آسيب‌پذيري كشاورزان و كارآفرينان و توليدكنندگان در چنين رخدادهايي به كمينه رسد.
مهم‌ترين دلايل اُفت كمّي و كيفي آب ورودي به تالاب عبارت است از: افزايش مصرف آب در هرسه بخش شرب، كشاورزي و صنعت و نيز تزريق مواد سمي متأثر از:
- رشد جمعيت و مهاجرت به استان اصفهان و درنتيجه افزايش مصرف آب
- توجه شبكه‌هاي آبرساني و انتقال آب به شهرها و استان‌هاي مجاور از قبيل يزد و كاشان
- افزايش سطح اراضي كشاورزي حاشيه زاينده‌رود و استفاده از روش‌ها و شگردهاي نادرست و پرمصرف آبياري يا كشت‌هايي كه متناسب با محدوديت‌هاي حاكم بر منطقه نيست و متعاقب آن ورود زهكش‌هاي كشاورزي حاوي علف كش‌ها، آفت‌كش‌ها و كودهاي شيميايي به رودخانه زاينده رود و تالاب گاوخوني.
- توسعه فضاهاي سبز شهري
- افزايش مصارف جديد از جمله مصارف صنعتي و توسعه صنايع بزرگ از جمله فولاد‌سازي‌ و ورود پساب‌هاي آلوده و فلزات سنگين به منابع آب سطحي و زيرزميني.
براساس آمار، سهم بخش كشاورزي از مجموع آب قابل استحصال استان، چيزي بين ۸۵ الي ۹۰‌درصد بوده است. همچنين بيشترين ميزان توليد محصول نيز مربوط به سال زراعي ۸4-۱۳۸5 است كه رقم كل آن ۵۳۱۸۶۳۱ تن بوده است؛ يعني در خوشبينانه‌ترين حالت، به ازاي مصرف هر مترمكعب آب در بخش كشاورزي استان بين ۷۰۰ تا ۹۰۰‌گرم ماده غذايي توليد شده است كه تقريباً برابر با ميانگين كشوري است اما از استانداردهاي جهاني (توليد ۳كيلوگرم محصول به ازاي مصرف يك متر مكعب آب) فاصله بسيار دارد.
پرسش اساسي
سؤال اصلي اين است كه چرا بايد در يكي از غني‌ترين استان‌هاي كشور از نظر سرمايه‌هاي انساني و زيرساخت‌هاي نرم‌افزاري، همچنان راندمان توليد كشاورزي چنين نازل باشد؟ آن هم هنگامي كه مجموع شاغلين اين بخش، فقط حدود ۳/۱۱ درصد از مجموع شاغلين استان را شامل مي‌شوند. يك بار ديگر آمارها را مرور كنيد: بيش از يك هزار ميليارد تومان در سال زراعي جاري به بخش كشاورزي استان خسارت وارد شده كه در قالب وام‌هاي مختلف يا كمك‌هاي نقدي اغلب آنها توسط دولت جبران شده است.
آيا بهتر نيست چنين سرمايه‌ گزافي در مسير بهبود دانش به كار رفته در بخش كشاورزي مورد استفاده قرار گيرد؟ استفاده از روش‌هاي آبياري تحت فشار، ترويج كشت گلخانه‌اي، انتخاب و كاشت آن گروه از محصولاتي كه بيشترين بازده را با توجه به شرايط بوم‌شناختي منطقه دارند، بهبود صنايع مرتبط با برداشت و حمل و انبارداري محصولات كشاورزي و … از جمله راهكارهايي است كه استان اصفهان از كارمايه لازم براي پيشرفت در آن بهره‌مند است.
فقط كافي است تصور كنيد راندمان اين بخش به دو برابر افزايش يابد؛ اين يعني آنكه بخش كشاورزي اصفهان مي‌تواند با نيمي از آبي كه در اختيارش قرار مي‌گيرد، همين مقدار توليد داشته باشد و در آن صورت با آب مازاد حاصل هم، زاينده‌رود پرآب خواهد بود و گاوخوني به حيات خويش ادامه خواهد داد و نشاط و سلامتي دوباره به ديار زنده‌رود بازخواهد گشت.
حال تصورش را بكنيد به‌موازات اين اقدام، مديريت استان سياست‌هاي كنترل جمعيت خويش را بر مبناي سند ۲۰ساله مهار كند، سرمايه‌گذاري در بخش استحصال انرژي‌هاي نو افزايش يابد، صنعت گردشگري استان زيرساخت‌هاي خود را در حد نام بلند اصفهان ارتقا بخشد، سامانه لوله‌كشي شهري مرمت شده و از پرت آب جلوگيري شود، صنايع پرمصرف آب، استانداردهاي خود را بهبود بخشد و سرانجام نظارت جدي‌تري بر برداشت آب در بالادست زاينده‌رود از طريق موتور‌پمپ‌ها اعمال شود ‌آنگاه ديار زنده‌رود چه دوران بهشت‌گونه‌اي را كه تجربه نخواهد كرد.
تالاب‌ها به يقين از آن دست سرمايه‌هاي طبيعي به شمار مي‌آيند كه كمتر مي‌توان جايگزيني براي آن معرفي كرد چرا كه اثري ماندگار در هر دو حوزه مادّي و فرامادي بر زندگي انسان و نبات برجاي مي‌نهند. در حقيقت، اگر مي‌پذيريم: «هر منبع طبيعي يا دارايي زيست‌محيطي، مي‌تواند نوعي سرمايه طبيعي محسوب شود كه ارزش آن براي جامعه، طبق تعريف معادل با ارزش استهلاك منافع آتي است كه مي‌توان از مصرف آن دارايي به دست آورد. به سخني ديگر، ارزش سرمايه‌هاي طبيعي را بايد مترادف با بقاء و ادامه‌ حيات نسل انسان درنظر گرفت.»
بايد بر اين واقعيت نيز صحه نهيم كه هيچ سرمايه طبيعي در جهان وجود ندارد كه به اندازه تالاب‌ها بتواند به ماندگاري و بقاي باكيفيت حيات در كره‌ زمين كمك كند. با وجود اين و به‌رغم چنين دانستگي سترگي، بايد اعتراف كنيم كه تا همين اواخر هيچ كوشش قابل توجهي براي كمّي كردن اين سرمايه‌هاي ناب طبيعي صورت نگرفته بود و كسي در انديشه محاسبه ارزش جنگل، تالاب، خاك كشاورزي، آب پاك و... از اين منظر نبود.
حتي غم‌انگيزتر آنكه امروز هم كه در ماده ۵۹ از قانون برنامه چهارم اين اجازه به سازمان حفاظت محيط‌زيست داده شده است تا به ارزشگذاري اقتصادي مواهب طبيعي محيط‌زيست كشور بپردازد، عملاً يك فرصت‌سوزي ديگر اتفاق افتاد و اينك كه در پايان راه برنامه‌ چهارم قرار داريم، هنوز استارت اين مطالعات هم به درستي زده نشده است! چرا؟! در حقيقت اگر امروز برنامه‌ريزان و طراحان چيدمان توسعه كشور از ارزش واقعي منافع اين سرمايه‌هاي طبيعي بي‌مانند در سبد توليد ناخالص ملّي كشور آگاه بودند، بي‌شك نقشه‌ راه چيز ديگري بود و امروز نبايد در سوگ خاموشي زنده‌رود و خشكي گاوخوني دست به آسمان مي‌ساييديم و اينگونه نگران مي‌بوديم.
كلام آخر
سال‌ها پيش انديشمندي لبناني گفته بود: «دريغ بر ملتي كه دَم برنمي‌آورد، مگر هنگامي كه در تشييع جنازه گام برمي‌دارد؛ خود را نمي‌ستايد، مگر در ميان ويرانه‌هايش‌ و عصيان نمي‌كند، مگر هنگامي كه گردنش در ميان تبر و كنده قرار دارد.»
اينك ما بايد ثابت كنيم كه در شمار آن ملت‌هايي نيستيم كه بايد برايشان دريغ ورزيد و افسوس خورد. ما بايد ثابت كنيم كه به آن درجه از بلوغ و توسعه يافتگي رسيده‌ايم كه بتوانيم اولويت‌هاي اصلي و مؤلفه‌هاي اساسي مؤيد رفاه پايدار خود و فرزندان‌مان را شناخته، انتخاب كرده و از آنها حمايت كنيم.
سخن اين است كه اگر من ِنوعي، امروز بايد در دفاع از بديهياتي فرياد زنم كه سال‌هاست درستي و اصالت آنها به اثبات رسيده است، ريشه‌اش در كاهلي خود ماست. اگر مجبورم در دفاع از روشنايي روز و تاريكي شب قلم زده و بگويم: «منابع طبيعي را نبايد سد راه توسعه پنداشت» يا «سدسازي نبايد به قيمت ناپايداري اكولوژيك سرزمين تمام شود.» يا «حفظ تالاب‌ها، براي تضمين توان زيست‌پالايي سرزمين مقدس مادري لازم است.» يا «مرگ هر گونه گياهي يا جانوري، يعني سوختن يك كتاب خطي و يگانه.» يا «در هيچ جاي دنيا با افتخار از رقم جاده‌كشي خود به بهاي مرگ جنگل‌هاي طبيعي‌شان ياد نمي‌كنند.»
يا ...دليلش در ناداني يا سهل‌انگاري و تنبلي ماست. امروز من و تو بايد در انديشه‌ افزايش راندمان بهره‌وري از مزيت‌هاي نسبي سرزمين خود مي‌بوديم؛ امروز بايد مي‌كوشيديم تا راندمان آبياري در بخش كشاورزي را از ۸۰ به ۹۰‌درصد برسانيم، نه از ۳۰ به ۴۰‌درصد! امروز بايد در انديشه ساخت سلول‌هاي فتوولتاييكي مي‌بوديم كه مي‌توانست به جاي توليد يك مگاوات انرژي از ۵ هكتار بيابان در ساعت، دو برابر اين مقدار را از يك هكتار بيابان استحصال كند و بدين‌ترتيب، من و تو در سرزميني زيست مي‌كرديم كه نه‌تنها به مرزهاي واقعي خودكفايي رسيده بود بلكه با افتخار سهم بزرگي از نياز كارمايه (انرژي) كشور و جهان را تأمين مي‌كرد.
__________________
 
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ نور شب توتورو دیوراما
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle