طرز تهیه:
در ابتدا سبزي قورمه سبزي "تره , جعفري , شنبليله , گشنيز , اسفناج" باشد ، آبليمو يا آبغوره باشد ، سير خرد شده باشد. مرغ را پس از شستن كمي تفت مي دهيم. سپس با آب ، نمك ، زرد چوبه ، پياز و لپه در قابلمه ريخته مي گذاريم بپزد نيم پز كه شد سبزي قورمه را كه خرد و سرخ كرده ايم در قابلمه ريخته سير را هم ريز خرد مي كنيم و در آن مي ريزيم ، پس از پختن كامل مرغ ، لپه ، چاشني آبليمو يا آبغوره را بميزان لازم مي ريزيم و حرارت را خاموش مي كنيم .
اطلاعات بیشتر...