Follow Us
facebook twitter blog google

متن کامل خبر

مجوز رقص در یزد صادر شد؟! + تصاویر

بی باک:برخلاف تبلیغات مسموم رسانه های بیگانه، ایران از معدود کشورهایی است که اغلب ادیان و مذاهب آزادانه مراسمات مذهبی خود را برگزار می کنند و همچون سایر مردم و مسلمانان از امنیت و آسایش برخوردارند.

متاسفانه بعضا برخی اقلیتها از این آزادی که در چاچوب قانون اساسی به سایر ادیان و مذاهب غیر شیعی داده شده است، سوء استفاده می کنند و قوانین کشور را زیر پا می گذارند.

 

 

در عین ناباوری؛ نخستین  دوره مسابقه رقص زرتشتیان به بهانه استعداد يابی (!) در یزد برگزار شد. این مسابقات رقص با همکاری انجمن زرتشتیان کوچه بیوک و در سالن  این محله برگزار شد.

در این به اصطلاح مسابقات که کاملا مخالف قانون اساسی کشور می باشد، 28 نفر از شهرهای مختلف ایران در رده انفرادی و 4 گروه هم در رده تیمی حضور داشتند و رقاصی خود را به نمایش گذاشتند.

 

 

قضاوت این دوره از مسابقات غیرقانونی را خانمها کارینه "م" و روبینا "ب" بر عهده داشتند.

در این برنامه غیرقانونی همچنین رقص کلاسیک بنام ژیلا با موسیقی جواد "م" توسط روبینا "ب" داور این دوره اجرا شد.

 

 

حال جای سئوال دارد، اینگونه برنامه های غیرشرعی و غیرقانونی با مجوز چه نهادی در شهر یزد - که معروف به دارالعباده می باشد - برگزار شده است؟! آیا اینگونه برنامه ها جز مواردی است که قانون اساسی کشورمان اجازه آنرا به سایر اقلیتها داده است؟!

 

 

گفتنی است، اصل ۱۲ قانون اساسی دين رسمي كشور را دين اسلام و مذهب اثنی عشری می داند و اصل ۱۳ نيز اقليت هاي دينی رسمی كشور را معرفی نموده و بيان می دارد كه آنها در حدود قانون در انجام مراسم دينی خود آزادند تا در احوال شخصیه و تعليمات دينی بر طبق آيين خود عمل كنند.

 

 


نویسنده آفاق ظهور پیرامون حقوق اقلیتها در کشور طبق قانون اساسی چنین نوشته است:

به هر حال چنين به نظر می رسد كه در اين بخش از قانون اساسی ۴ حق عمده برای اقليت های دينی در كشور ما در نظر گرفته شده است.

۱- آزادی انجام مراسم دينی: در اصل ۱۳ قانون اساسی به آزادی انجام مراسم مذهبی تصريح شده است و عملاً نيز پيروان اين سه دين با داشتن كليساها و كتيبه های متعدد و آتشكده ها، مراسم و آيين مذهبی خود را به پا می دارند.

۲- تشكيل انجمن: طبق اصل ۲۶ قانون اساسی اقليت های دينی می توانند مطابق ضوابط دارای انجمن و جمعيت باشند.

۳- اجرای مقررات مذهبی خويش در احوال شخصيه: احوال شخصيه يعنی ازدواج، طلاق، ارث و وصيت كه در اين موارد، اقليت های دينی مقررات مربوط به مذاهب خودشان را عمل می كنند و حتی اگر دعوا و مسأله ای در دادگاه های ايران مطرح باشد قاضی دادگاه طبق قواعد مسلمه مذهبی آنها، موضوع را فيصله می دهد.

4- داشتن نماينده مجلس: طبق اصل ۶۴، زرتشتيان و كليميان هر كدام يك نماينده و مسيحيان و آشوری و كلدانی مجموعاً يك نماينده و مسيحيان ارمنی جنوب و شمال هر كدام يك نماينده را انتخاب می كنند.

حال برگزاری اینگونه برنامه ها که کاملا مخالف شریعت اسلام و قانون اساسی کشور است، با نظارت و مجوز چه نهادی برگزار می گردد.

بی باک بابت انتشار این تصاویر از کاربران عزیز و مردم متدین ایران اسلامی و بویژه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران عذرخواهی می کند.
 
 
 
 
 
 

The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
  • 0
    دوست عزير استفاده از كلمه اقليت درست نيست زيرا بدين معني است كه اكثريت وجود دارد كه حق هميشه مال آنهاست . پس حق ساكنان اصلي ايران زمين يعني زرتشتيان چه مي شود.ايران براي همه ايرانيان نه ايران براي فقط مسلمانان
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
کاربران با این تگها این مقاله را پیدا کرده اند :
dram film izle